-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Google Adsense Reklamlarından Çok Para Kazanmak

ads
ads
Google  Adsense reklamları bilindiği gibi  dünya çapında ki, en iyi ve en güvenilir reklam firmasıdır. siteniz varsa ve bu emeklerinizin paraya dönüşmesini istiyorsanız  adsense reklamlarını tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır ama adsense ye kendinizi kabul ettirmek zaman alabilir ve belkide hiç kabul edilmeyecek olabilirsiniz.

 Adsense reklamları webmasterler de sitelerinin özgün olmasını istiyor kaliteli içerik zengin ve anlamlı içerikli siteniz olması lazım kopya çöp spam siteleri asla kabul etmez bunun yanında  adult  warez hack vb. yasal olmayan sitelerin hiç bir şansı yok 


Diyelimki adsense reklamlarına kabul edildiniz özgün kaliteli bir sitenizle yeri geldi müzik  mp3 film vs  bunun gibi yasal olmayan bir içerik eklediniz sonucu  ban yemeniz olacaktır kuralları katıdır bu yüzden çok ban yiyen olmuştur kurallar uyulduğu takdirde en iyi para kazandıran  şirkettir.

Adsense  reklamlarından türkçe içerikli sitelerden   çok fazla gelir elde edemessiniz yabancı diliniz varsa ve ya    ingilizce site açabiliyorsanız bu tur siteler açın hem hitniz çok olur hem geliriniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu sıralar kafayı ingilizce bir haber sitesine taktım, bir forum üzerinde isim vermeden birisi gelirleri paylaşmış, günlük 20K ingilizce news bir site yaklaşık en kötü gününde 280 TL civarında para bırakmış. Türkçe sitelerde adsense bitmiş durumda, bunu anlamak artık çok basit. Sektörü ne olursa olsun çok da değişen birşey yok. Ben kendim reklam veren olarak en az bütçe ile google'a reklam veriyorum, kazanmayı hedefleyen ne kazansın ki....

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.