-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» »Unlabelled » Artık Gebze'nin Sosyal Ağı Var

ads
ads
internet dünyasında yıllardır hizmet veren yeniçeri bilişim ve internet teknolojileri. insanların sosyal medyada harcadığı zamanı dikkate alarak yeni bir proje geliştirdi. Deneme yayınını Gebze ilçesi için hazırlanan sosyal ağ sisteminde yapan Yeniçeriler hergün artan üye ve kaullanıcıları ile ve ziyaretçilerden memnun olduklarını belirtti.Gebze için oluşturulan sosyal ağda firmalar için forum bölümünde tanıtım olanakları da ücretsiz sağlanmış. Ayrıca firma kullanıcıları için ilçedeki çeşitli firmaların kampanyalarını duyuracağı Gebze Fırsatsistemini de yakın zamanda hayata geçireceğini belirtti. 

Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Gebze sosyal ağına katılmak isteyenler. www.gebzeliyiz.com üzerinden kayıt olmaları yeterli.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.