-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hz. Muhammed ( s.a.v.)'in Peygamberliğine Şehadet Eden Mucizeler - 1

ads
ads
Kur'an-ı Kerim'in vahiy yolu ila ona inmesi, zira Kur'an-ı Kerim insanlığın en büyük mucizesidir. Çünkü  hiç bir hocadan okunmamış, yazmamış, terbiye görmemiş, ümmi bir kişinin, iilimden ve maarifden  bahsetmesi adeten imkansızdır. kaldı ki o, kendi zamanındaki ve pndan sonra ki insanların bir benzerini yapmaktan aciz oldukları bir kitap  getirmiştir.

Kur'an-ı Kerim, en büyük kanuınları içine almaktadır. İlahi ilimleri ve gerçekleri ihtiva etmektedir. Geçmişlerin garip kıssalarından, yaratılışın başlangıcına kadar herşey onda mevcuttur. Onun içinde olanlardan bir harf eksiltilmemiş ve fazlalaştırılmamıştır. iste böyle bir kitabı ummi olan bir Peygamber  getirmiştir. Bir mislini, veya on suresinin benzerini bit tek suresinin benzerini getiremiyeceklerini bildirerek bütün mahluka meydan okumuştur. Beşeriyyet ve onun yanında bütün cinleri aciz bırakmıştır. Bu ilahi kitap, onun Peygamberliğine ve risaletine en büyük şahittir. Bu  meydan okuyuşu kıyamete kadar  devam edecektir. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.