-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları 1 Eylül 2012

ads
ads

Ehliyet Sınavı 1 Eylül 2012 tarihinde yapıldı, sorular bu sayfada olacak. Ayrıca Bir önceki sınav olan 1 Eylül 2012 Ehliyet Sınavı soruları ve Cevapları ve  daha fazlasına sitemizden bilgilenebilir ve ulaşabilirsiniz..



2012 yılının dördüncü ehliyet sınavı 1 Eylül 2012 Cumartesi günü yapıldı. Sorular Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanır yayınlanmaz yine bu sayfada yayınlanacak . Sürücü adaylarının ehliyet almaya hak kazanmaları için bu sınavda sorulan Trafik,İlk yardım ve Motor derslerinden 70 barajını aşmaları ve ertesinde yapılacak olan direksiyon sınavını geçmeleri gerekiyor . 1 Eylül 2012 tarihli ehliyet sınavına giren sürücü adayları soruları bu sayfadan indirebilirler. 1 Eylül 2012 Ehliyet sınavı soruları ve cevap anahtarı 4 Eylül 2012 Salı günü yayınlanacak. 1 Eylül 2012 Ehliyet Soruları ve Cevapları ....



30 Haziran 2012 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı Soru ve Cevap Anahtarları



  • A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

  • B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

  • C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı 

  • F-G Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

  • H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

Kaynak: >>>>  http://www.2013mersin.net/ehliyet-sinav-sorulari-ve-cevaplari-1-eylul-2012.html



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.