-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Harbi Flash Oyunları Oyna

ads
ads
En harbi flash oyun sitesi sloganı ile birbirinden eğlenceli oyunları oyunseverlere sunanharbi oyuncu, her yaştan kullanıcıya hitabeden oyunları ile oyun paylaşımlarına devam ediyor. Harbi oyuncu'da oyun oynarken hem eğlenecek, hemde küçük yaştaki çocuklariçin eğlenceli vakit geçirirkeneğitici oyunlarvedini oyunlarile kendilerini geliştirmelerini sağlayabilirsiniz. İşte sizler için harbi oyuncu'dan seçtiğimiz enharbi oyunlardan birkaçı;

»Angry Birds Oyunları

Türkçe karşılığı kızgın kuşlar olan ve oyun gündemini son zamanlarda oldukça fazla meşgul edenangry birds'ün flash oyunlarını harbi oyuncu'da oynamanız mümkün. Angry birds oyunu ilk olarak ipad gibi mobil cihazlar için geliştirilmiş olsa da artık flash oyunlarını da oynamak mümkün. Türkçe olarakangry birdsoyunları, angry birds spaceve son günlerde yayınlananangry birds heikki oyunudaharbioyuncu.com'da sizlerle.



Ana konu olarak bu sinirli ve kızgın angry birds kuşları ile domuzcuklar arasında geçmektedir. Temelinde bir nişan oyunu olan bu angry birds oyunları en eğlenceli flash oyunlar arasında yer almaya başladı bile. İşte birbirinden eğlenceli Angry Birds Oyunları.

Bu oyunların yanı sıra harbi oyuncu'da diğerharbi oyunolan diyet, beslenme, yemek oyunları, giydirme ve moda oyunları, güzellik, cilt bakımı ve makyaj oyunları, kız oyunları gibi kategorilerde oyunlar bulabilir, güncel olaraktroll kafa,oğlum bak git,taraftar dövme oyunu,kafa topuoyunlarını da harbi oyuncu'da oynayabilirsiniz. Popüler bir oyun olan ateş ve su oyunları ve icy tower oyunlarını da sitemizde bulabilirsiniz. Tıkla,oyun oyna,oyunları oyna, eğlen ve en güzel oyunların tadını çıkar: HarbiOyuncu.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.