-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En İyi Arkadaşlık Sitesi Hangisi ?

ads
ads

En  iyi arkadaşlık sitesi hangisi  en çok  samimi arkadaşlıklar edinilecek siteler hangileridir  gerçek arkadaşlık sitesi chat sohbet  ilişki yerleri  gerçek profillerin olduğu  siteler  hangileridir fake olmayan hesaplar  en  güzel kızların olduğu gerçek dostlukların kurulabileceği site önerileri...


Evet  arkadaşlar çok insanın merak ettiği gibi   sanal alemde ki     ziyaretçilerin   merak ettikleri bir konuda budur  en  iyi  arkadaşlık   siteleri hakkında kaygıları bir çok site   para tuzağı  sahte profiller   falan filan ücretli üyelik isteyenler  güzel kızların fotolarını koyarak sahte yazılarlarla  insanları  vip üyelik yaparak  kayıt ettirip   parasını alıp kendilerini zengin eden siteler mevcut ve  hiç bir şeyde kazandırmıyor bunlar ama  tabi her kötünün iyisi vardır işişni kaliteli gerçek anlamda gerçek insanlarla  binlerce hatta milyonlarca gerçek kadın erkek gen kız    ciddi insanlar olan siteler mevcut ben bunlardan bir kaçından bahsedeceğim üyeliklerde  zaten tamamen ücertsiz olarak gerçekleştiriliyor..


Facebook çıkmadan önce   arkadaşlık siteleri    baya bir vardı  zaten ama facebook çıktıktan sonra çoğu  tarihe gömüldü ve zirveyi facebook yakaladı aslında facebook da genel olarak  arkadaşlık sitesi ama  en ince nokta   zaten bunu flört  chat sohbet sitesi olarak değilde insanların tandıklarını rahat bulup iletişm içinde göstermesi en büyük etkenlerden ve   tam  gediginden yakalanmış bir fikir  facebook genel olarak en iyisi diyebilirim zaten üstüne  kimse çıkamaz ama tam olarak arkadaşlık sitesi diyemeyiz..


Daha öncelerinde   profil resmi olmadan görüntü olmadan  chat sohbet siteleri vardı bunlara  irc server denilirdi aslında  onunda   ayrı bir yeri vardı  tabiki oda tarihe gömüldü mesela mynet vardı  güzel  bir ortamı vardı simdi gelelim aslın konumuza   size  sadece en iyilerden 3 tane     ciddi arkadaşlık sitesini sunacağım...

En iyilerinden Bir tanesi - Ücretsiz Üyelik için Tıklayınız >>>

En İyilerinden 2.si Ücretsiz Üyelik İçin Tıklayınız >>>

Ve Son Olarak Ücretsiz Üye Olabileceğiniz Kaliteli Bir Arkadaşlık Sitesi >>>

linkler kaldırılmıştır. 





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.