-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Google Adsense Reklam Yerleşimi

ads
ads
Google adsense reklamları hakkında:

Adsense reklamlarını sitenizde istediğiniz kadar yayınlayamassınız bunun belli bir kuralı vardır kural dışı hareket ederseniz ban yemeniz yakındır anlamına gelmektedir ( zaten fazla ekleseniz bile  sayfanızda  fazla olan reklamlar gözükmeyecektir. )

3 adet normal içerik reklamı
3 adet bağlantı tip reklam
2 adet arama kutusu ekleyebilirsiniz

En önemli unsur ise reklam sayısı değil reklamlarını yerleştireceğiniz bölümlerdir reklam yerleşimi adsede çok önemlidir  bizim insanlarımız bilinçli reklamlara tıklamaz bu bir gerçek reklam kültürü daha gelişmedi ve asla da gelişmeyecek o yüzden reklamları yerleşimini iyi yaparsanız  iyi tık alabilirsiniz  mesela yazı içine reklam koyma en güzelidir  fakat yazı  ve temanızla aynı renklerde   olması lazım   metin reklamları tercih ediniz sitenizin  header footer yan bölümlerinede metin ve görsel reklamları yerleştirebilirsiniz   ve daha önemli sebep sitenizin içeriği ne kadar özgün olursa o kadar iyi reklamlar ve sitenizle alakalı yazınızla alakalı reklamlar çıkacaktır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.