-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » SBS'nin Yerine Gelecek Sınavın Detayları

ads
ads

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, SBS’nin (Seviye Belirleme Sınavı) önümüzdeki yıl son kez yapılacağını açıkladı ama bu sınavın yerine uygulanacak sistemle ilgili pek de ipucu...


Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Emin Zararsız’ın SBS’nin bu yıl son kez yapılacağını açıklaması üzerine, yerine hangi sistemin getirileceği merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, SBS’nin gelecek yıldan itibaren şeklinin değişeceğini söyledi. Talim Terbiye Kurulu Başkanı Emin Karip ise “SBS kalkacak ama bunun yerine yeni bir sınav gelecek endişesi taşınmasın. Burada yeni bir sınav gelmeyecek” dedi. Asıl önemli olanın okullar arasındaki kalite farkını ortadan kaldırmak olduğunu belirten eğitimciler ise, sınavların okullar arasındaki eşitsizlik nedeniyle olduğunu savunuyor.

Kaynak >> Hurriyet

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.