-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sitenize Hit Aldıracak Hit Kelimeler

ads
ads
webmaster'ler için sadece seo çalışması yapmak yetmiyor aslında  bir  özgün makale yazarsınız      içindeki anahtar kelimeler bu zamanın hit getirecek en çok aranan kelimelerine denk gelmediğinden ne kadar özgün olurlarsa olsunlar size  hit getirmeyecektir tabi google  gözünde       özgün davranışınızdan dolayı ilerleme olacaktır.

Yapmanız gereken güncel  hit getirecek kelimeleri bulup onlarla ilgili  paylaşımlar içerikler eklemek mesela bayram günü diyelim o gün bayrama özel   mesajlar sözler yazssanız  kaliteli bir şekilde  sitenizin hiti tavan yapar bayramdan bir ay sonra tekrar  aynı içeriği eklediğinizi  var sayarsak sitenizin hit almaması gayet normal durum olur örnekten de anlaşılacağı gibi gündemi çok iyi takip edip  o günlere göre  iyi fikirler bulup içerik eklemek   bu sayede    sitenizin hitinde artış olacaktır.

Simdi gelelim güncel      en çok hit getiren  kelimelere 

Meb bilgileri kurslar  başvurular ehliyet sınav sonuçları kayıt bilgileri e - okul 

Yurt adresleri, burs başvuruları, burs veren yerler



altın fiyatları
altın fiyatları ne olur
en karlı döviz

balayı yerleri
balayı otelleri




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.