-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Tanıtım Yazılarının Önemi

ads
ads
Backlink almak  sitenizi google  sıralamasında yükselttiği gibi pagerank değerinizin artmasına'da katkısı vardır  ama    her siteden  ve gelişi güzel kalitesiz sitelerden alınan linkler sitenize yarardan çok zarar vereceğini unutmayın. 

Backlink yöntemlerinden en işe yarayan   en önemlileri     yazı kelime içerisinde geçen    linklerinizdir makale içinde   siteniz tanıtan yazı içerisinde sitenize ait link verilen backlinkler google gözünde çok değerlidir. Bu yüzden sitenizi   tanıtan özgün makaleler ile       tanıtmanız yararınıza olacaktır bir çok türk forum sitelerinde  site tanıtımı konuları vardır her gün bir  kaç tanesine  özgün makalenizi paylaşmanız seo açısından siteniz iyi yerlere gelecektir, ama zamanla 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.