-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

Ads1

» » Transformice Standalone Sorunu Çözümleri

ads
ads

Transformice Standalone Sorunu Çözümleri


Bazı arkadaşlarımızın standalone sorunları varmış onları çözmek için bazı yollar vereceğim.

Sorunlar / Çözümler

S1) 'Çalışmayı durdurdu' hatası alıyorum.
C1) En güncel Flash Player sürümünü indirin ve kurun. Sorun düzelecektir...

S2) 'NET Framework' hatası alıyorum.

C2) .NET Framework 3.5'i yükleyin ve kurun sorun düzelecektir.

Microsoft NET Framework 3.5 : http://www.microsoft.com/downloads/t...displaylang=tr

S3)Sunucu değiştirirken program birden "Çalıştırmayı durdurdu" şeklinde hata verip kapanıyor.
C3)Flash Player kaynaklı bir hata programın çökmesine neden oluyor.Çözümü için en güncel Flash Player'i 4.0 üstü bir sürüme güncelleyin sorun düzelecektir.

S4)Program açılırken "Korumalı belleği okuma ve yazma girişimi.Bu genellikle diğer belleğin bozuk olduğunun göstergesidir."şeklinde hata alıyorum.
C4)Programın gerekli Config dosyaları silinmiş olabilir veya zip'den çıkarırken dosyalar eksik çıkarılmış olabilir.Data32\Restore.exe uygulamasıyla dosyaları onarabilirsiniz.

S5) En çok sorulan soru: Transformice tam olarak açılmıyor çubuk tam dolmuyor veya doluyor açılmıyor.

C5) Bu sorunu alan 5-6 tane arkadaşım var hepsinin sorununu çözdüm. Şimdi farklı sorunlardan bu durum olabiliyor. Şimdi başlıca nedenleri sıralayalım:

1) Flash Player'in eski olması.
2) .NET Framework'ün güncel olmaması.
3) Standalone dosyalarının (.dll vb.) bulunmaması.
4) Standalone'nin bilgisayara uyum gösterememesi.

Hepsinin çözümleri teker  teker anlatacağım:

1) En güncel Flash Player'i yükleyin.
2) En güncel .NET Framework'ü yükleyin.
3) Bazı Standalone'lerin yanında .dll uzantılı dosyalar olur o dosyalar silinirse bir müddet sonra Standalone bozulur. Buna tek çözüm o dosyaları geri getirmek veya aynı Standalone'yi tekrar indirmektir.
4) Standalone bazen bilgisayara tam uyamayabilir bu sorunun çözümü çok kolaydır. Başka Standalone yükleyin ve tekrar deneyin...


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.