-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Twitter Kullanarak Trafik Elde Etme Stratejileri

ads
ads
Eğer sitenizin trafiğini daha fazla arttırmayı sosyal medyayı kullanarak elde etmyei düşünüyorsanız İnsanları en iyi şekilde takip etmek ve takip edilmek seçeneklerden birisidir. (Twets,Retwets)

Twitter kullanarak web sitenizdeki trafiği geliştirmek için en iyi yollarından bazıları şunlardır:


İnsanları Daha Fazla izleyin (Follow)

Twitterde insanları arkadaş olarak ekleyemiyorsunuz fakat sizin insanları Follow ile takip etmeniz size takip edilme olarak geri dönecektir.

Sizi birini takip edersiniz onu taip edenler sizin takip ettiğinizi görür bu şekilde döngüyle size takipci gelebilir. Ayrıca işiniz , alanınızla ilgili gruplarıda takip etmeniz önemlidir.

Twitter Aramalarını Kullanmak(Twitter Search)

Uygun anahtar kelimelerle arama yapın ve çıkan tüm sonuçları yani popüler sonuçları izlemeye alın.

Twitterde Kaliteli Paylaşımlar Yapın , günde en az 1 -2 saatinizi ayırın bu iş için. Bu stratejileri deneyin ve geliştirin, web sitenizde önemli ölçüde artan ziyaretçi trafiği bulacaksınız..

Kaynak >>>

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.