-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yatirim Dunyasi Topluluk Forumu

ads
ads
Merhaba ;

Hepimiz biriktirmiş olduğumuz tasarruflarımızı değerlendirmek için döviz, borsa ve değerli madenlere ( Altın, Gümüş v.s. ) yatırım yaparak arttırmaya çalışıyoruz.

Ortak Girişim olarak, bir forum sayfası oluşturduk. Hobi olarak kurulmuş bir sitedir. Ticari bir amaç yoktur.

Amacımız, tasarruf sahipleri ile bir çatı altında toplanmak ve birikimlerimizi daha iyi değerlendirmek için, fikir alışverişlerinde bulunmak.

Forum sayfamıza üye olan arkadaşlarla, piyasa ile ilgili yorumlarımızı paylaşırken, kesinlikle saygı çercevesinin dışına çıkmıyoruz. Burada oluşturduğumuz grup çalışması ile, hem daha iyi yatırım hem de arkadaşlıklar ediniyoruz.

Bir Forex firması aracılığıyla, piyasa verilerini ve Ekonomik Takvim deki gelişmeleri an ve an gunun 24 saati, anlık olarak yayınlıyoruz.

Site Adı : Yatırım Dünyası Topluluk Forumu
Site Adresi : http://ortakgirisim.com
Sitenin İçeriği : altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, dünya borsaları, uzman yorumları, teknik analiz, ekonomi haberleri

Sevgi ve Saygılarımızla.

OrtakGirisimCom Yönetimi


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.