-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Avea Kurban Bayramı Kampanyası

ads
ads

2012 Özel Avea Kurban Bayramı Kampanyası Fırsatı:



Avea  kampanyalarına  ara vermeden devam ediyor  yaklaşan kurban bayramına sayılı günler kaldı. Avea bu bayramda    kullanıcılarını unutmadı ve   bir çok fırsatlarla   avea'lıları  sevindirmeye devam edecek.





Avea'da bayrama özel olarak Jolly Tur işbirliği ile Avealılar, yurtiçi otellerde yüzde 40′a, kültür turlarında yüzde 20′ye, ve yurtdışı turlarda ise 100 Euro’ya varan indirim fırsatına kavuşuyor. Tatilde araç kiralamayı tercih eden Avea müşterileri Avis’in çok özel fiyatları ile yüzde 30’a varan indirim fırsatı yakalıyor. Kurban Bayramı’nda Avis’ten araç kiralayan Avealılar ise kiraladıkları otomobilin, 2 üst sınıfına terfi edebilecek ya da dilerlerse 3 gün ve üzeri kiralamalarında Mercedes C180 araçları günlük 189 TL’ye kiralayarak Avis’in çok özel serileri ile sürüş keyfi yaşayacak.

Avea cazip tekliflerle moda tutkunlarını da unutmuyor:

Avea, Sonbahar – Kış sezonu açılırken moda tutkunlarına da ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Avea müşterileri FLO ve POLARIS’te yaptıkları 100 TL’lik alışverişlerde 25 TL’lik hediye çekini üstelik yeni sezon ürünlerde kazanıyor.

Avea’da fırsatlar devam ediyor:

Koçtaş’tan mobilya, aydınlatma, dekorasyon ve ev tekstili kategorilerinde 500 TL üzerinde alışveriş yapanlar 100 TL’lik hediye çekine sahip olurken, Pizza Hut’tan pizza, açık büfe salata ve Coca-Cola’dan oluşan Avea Menüsünü alan lezzet düşkünlerine bir menü de Avea’dan geliyor.

Avealılar, Darty mağazaları ve darty.com.tr’de seçili 100 üründe anında 100 TL indirim fırsatı yakalıyor.

Avea müşterileri Nezih’den yapacakları kırtasiye alışverişlerinde %10 ve oyuncak alışverişlerinde ikinci oyuncaktan yüzde 50 indirim fırsatı yakalarken, Pirelli’den yapacakları otomobil, 4×4 veya hafif ticari araç lastiği alımlarında ise yüzde 20 indirime sahip oluyor.

Avealılar, kampanyadan faydalanmak için ilgili MARKA adını yazıp, 5060’a SMS göndererek kampanyadan yararlanabileceklerdir..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.