-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Turkcell Kurban Bayramı Kampanyaları 2012

ads
ads

47 ülkede avantaj kampanyası Turkcell


kampanyalar

Kurban bayramına sayılı günler kaldı    turkcell'liler bu bayramda doya doya konuşma fırsatını yakalayacak her zaman ki gibi   bu bayamda    turkcellin süpriz kampanyaları devam ediyor:


Yurt dışında  bayramını geçirecek olan turkcell kullanıcıları, bayram hediyesi  gibi bir kampanya sunuyor. Tam 47 ülkeden 29 tl karşılığında  her yöne   aramalarını gerçekleştirebileceklerdir.


Bu kampanyanın geçerlikik süresi 31 ekim 2012'dir.

19-29 Ekim 2012 tarihleri arasında BAYRAM100 yazıp 2222 ye kısa mesaj göndermeleri kampanyaya katılmak için yeterli olacaktır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.