-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Güzel Oyunlar

ads
ads
Hayatımızın olmazsa olmazlarından biri de şüphesiz oyunlardır. Çocukluğumuzdan beri en severek yaptığımız aktivite oyun oynamaktır. Her yaşa, her kesime kısacası herkese hitap eden bir eğlence ve eğlenirken de öğretme amacı güden bir tutkudur oyun.

Çocukluğumuzda mahalledeki arkadaşlarımızla saatlerce bıkmadan usanmadan oyunlar oynardık. Saklambaç, köşe kapmaca, futbol, beş taş, birdir bir ve bunlar gibi bir çok oyun vardı. Kızların evcilik oyunlarına, erkeklerin de araba oyunlarına merakı daha fazlaydı.

İnternette binlerce oyun sitesi mevcut. Her yaşa hitap eden araba oyunları var. Barbie oyunları da özellikle kızlar için hazırlanmış.

Ücretsiz oyun oynayabilmeniz için size önerebileceğim site: oyunparkur.com

Oyun Parkur web sitesinde farklı kategorilerde binlerce oyun bulabilirsiniz. Site sade ve şık tasarımıyla da ziyaretçilerine kolay kullanım imkanı sağlamaktadır...



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.