-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Fatımanur Çelik(20) - Cinayeti

ads
ads

Korkunç cinayeti itiraf etti - Bahçelievler Cinayeti


Bahçelievler’de, üniversite öğrencisi Fatımanur Çelik(20)’i ellerini kollarını bağladıktan sonra öldürdüğü ileri sürülen Cem K.'nın cinayeti itiraf ettiği belirtildi. Evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenilen ve hırsızlık yaptığı gerekçesiyle sabıkası olduğu ifade edilen Cem K'nın ifadesinde “Bayıldıktan sonra ağzını ve burnunu koli bandıyla bantladım. Ona tecavüz ettikten sonra öldüğünü fark ettim. Olay anını fazla hatırlamıyorum" dediği ifade edildi.
Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı 5. Katta S.K. adlı bir arkadaşıyla kaldığı dairede, üniversite öğrencisi Fatımanur Çelik (20)’elleri ve kolları bağlı, yarı çıplak boğularak öldürülmüş halde cesedi bulunmuştu... Haberin devamı için tıklayınız >>



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.