-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kartal Arçelik Servisi

ads
ads
Kartal arçelik servisi dayanıklı ve kullanışlı beyaz eşya üreticilerinden olan arçelik markasına kartal gibi nufusun yoğun olduğu bir bölgede servis hizmeti sunmaktadır. Firmamız yapmış olduğu çalışmalarda müşterilerine en iyi servis hizmetini sunabilmek adına kendini sürekli geliştirmektedir.

Kartal arçelik servisi çağrı merkezi olan 441 26 96 yı tuşladığınızda sizi karşılayan servis şefi arızalar hakkında detaylı bilgiyi sizden alarak bölgedeki gezici servis aracına detaylı bilgi verir. Daha evinize ulaşmadan arıza hakkında bilgi sahibi olan teknisyen sizlere en hızlı servis hizmetini en uygun fiyata sunar. 

Kartal arçelik servisi hizmet sektörüne yeni bir soluk katmak amacıyla "kaliteli servis mutlu müşteriler" politikası ile çalışmaktadır. Kartal arçelik servisi müşterilerinin memnuniyetini kaybetmemek adına sürekli olarak yürütmüş oldukları anketler ve servis takip sistemleri ile bölge servisleri arasında öncüdür. 

Tamamen kendi alt yapıları ile oluşturmuş oldukları bölge servis ağları ile arçelik servisi hizmeti veren kartal arçelik servisi siz değerli müşterilerine uygun fiyata kaliteli hizmet götürebilmek adına tüm orjinal yedek parçaları stoklarında bulundurmaktadır. Aynı zamanda midea yetkili servisi olan kartal arçelik servisi klima bakımı onarımı montaj ve demontajı konusunda siz müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır.
Hizmet bölgelerimiz olan çavuşoğlu, karlıktepe, soğanlık, esentepe, yakacık, uğurmumcu, cevizli ve diğer tüm semtlere gezici mobil servis araçlarımız ile hizmet götürmekteyiz. 
Kartal arçelik servisimiz oluşturmuş olduğu müşteri bloğu ile tüketicilerin sıkça karşılaştığı birçok soruna yanıt üretmektedir.Ayrıca müşteri yorumlarını incelemek, online servis talebinde bulunmak için maltepe arçelik servisi müşteri bloğunu incelemelisiniz. 
Servislerimiz bölgede o kadar çok sevildiki çevre ilçelere taşınan müşterilerimiz hizmet almak için hala bizi seçmekte. 
Kartal arçelik servisi yetkili servis değildir. Arçelik markasına özel servis hizmeti sunmaktadır. Adresimiz web sitemizdeki iletişim kısmında bulunmaktadır. Acil servis çağrısında bulunmak için servis şeflerimizin özel numaralarına da web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Unutmayın bizimle çalıştığınız sürece onarım yaptırdığınız hiçbir cihaza extradan servis ücreti ödemezsiniz. Onarımı yapılan cihazlar gerekli testlerden geçirilerek enerji tasarrufu konusunda marka standartlarına getirilmektedir. Bu şekilde bizimle her türlü karlı çıkarsınız.
Sizde hizmet verdiğimiz bölgede oturuyor ve gerçekten profesyonel bir hizmeti uygun fiyata almak istiyorsanız bizlere 441 26 96 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.