-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sınav Haberleri - Sinavix.com

ads
ads

Sinavix.com l Sınav Haberleri
Her geçen gün giderek artan sınav adayları için gelişen ve değişen zamanda güncel ve detaylı bilgi verebilen bir sınav haberleri
sitesi ihtiyacınız karşılamak amacı ile kurulan sinavix.com üzerinden hazırlığını yaptığınız sınav hakkında detaylı bilgi ve haberlere ulaşabilirsiniz. Sinavix.com kullanıcılarına sınav haberleri dışında sunduğu hizmetlerle de öğrencilerin ve sınava hazırlık yapan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile çeşitli hizmetlerde sunmaktadır.

Sinavix.com üzerinden YGS – LYS Sınavı, KPSS Sınavı, DGS, POLİSLİK Sınavları, Ehliyet Sınavı ve diğer sınavlar hakkında detaylı bilgilere, Sınavlar hakkında haberlere ve Çıkmış Sorular
‘a ulaşabilirsiniz. sınavix.com un diğer hizmetlerinden kısaca söz edecek olursak;
Soru Cevap Bölümü
Sınava Hazırlanan kullanıcılarımız için soru cevap bölümünü hayata geçirdik. Kullanıcılar merak ettiği soruları bu bölümde paylaştıklarında, diğer kullanıcılar ya da site yönetimi tarafından cevabı en kısa sürede verilecektir. 
Forum Bölümü
Sınavix. com’un Forum bölümünde sınavlar hakkında paylaşımları takip edebilir sizde paylaşımda buluna bilir ve en son haber ve güncellemeleri takip edebilirsiniz. Forum kullanıcıları ve moderatörlerle sohbet edebilir soru çözümlerine katılabilirsiniz.
Kitap Satış Bölümü
Sinavix.com sınava hazırlık yapan öğrenciler için piyasaya göre daha uygun fiyata kitap temini etmek amacı ile satış bölümünü kurmuştur. Zaman, zaman hediye kitaplarla ve yarışmalarla kullanıcıları için gerekli kaynağı ücretsiz olarak da sağlamayı amaçlamaktadır.
Son olarak Belgeler Bölümü
Belgeler bölümümüzde sınavlar hakkında detaylı bilgi verilmektedir. Yani herhangi bir sınav hakkında gerekli bilgi ve açıklamaların belgelerini bulabileceğiniz özel bölümüdür.
Konumuzu toparlayacak olursak, Sinavix.com Sınava Hazırlık yapan öğrenciler için haber bilgi ve belge kaynağı. Ayrıca sosyal ortam ve hizmet sunmaktadır. Sınavix. com’u kullanmanızı ve RSS takip bölmenize ya da sık kullanılanlara eklemenizi öneriyoruz. Mutlu Günler (=

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.