-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» »Unlabelled » WHM/WHMCS Whm.gen.tr

ads
ads
Whm sunucu sahiplerinin devamlı kullandığı bir paneldir. Whm ve WHMCS çoğu web sitesi sahiplerinin yabancı olduğu bir web uygulaması, genelde sunucu sahiplerinin ve hosting sağlayıcıların kullandığı bilinmekde, bazı kullanıcılarında reseller sahibi olması WHM Accelerated panelini çoğunlukla kullanılması durumunu ortaya çıkarmıştır.WHM ile hostinglerinizi kontrol edebilir, yeni hesaplar açabilir ve bütün değişimlerini sağlayabilirsiniz, devamı için tıklayınız Whm ile neler yapılabilir Açmış olduğunuz tüm hesaplarda toplu değişim yapabilirsiniz.. Alanların harcamış olduğu trafikleri kontrol edebilir, gerekli limitleri belirleyebilirsiniz.. Sub domain alanlarını kontrol edebilirsiniz.. İndexleme ayarlarını değiştirebilirsiniz.. Yönetim panelerine direk geçiş sağlayabilirsiniz.. Demo paneller açarak müşterilerinize gösterebilirsiniz.. Saldırılara karşı IP adreslerini yasaklayabilirsiniz.. ( manuel olarak ) Cronjobs kurabilirsiniz ..( otomatik bot sistemleri için geçerlidir ) Bütün bu gelişmeleri ve Whm hakkında daha çok bilgi için sitemizi ziyaret ediniz, Whm Webmaster Panel Forumları(http://www.whm.gen.tr) açılmıştır..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.