-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kod Kutusu - Blogger

ads
ads
eklenti 
Blogger Blogunuzda    içerik eklerken lazım olan  kodlardan bir taneside  kod kutusudur, herhangi bir yazıda kod paylaşımı yapacak iseniz kodları düzenli olarak göstermek için kodların etrafına çerçeve yapmak  lazım gelir. 





Örnek Görüntü :


ibrahimfirat.net


Kod Kutusu:


<pre style="background-color: #ebf3fb; border: 2px dashed rgb(235, 243, 251); overflow: auto; padding: 5px; text-align: justify; width: 600.6333618164063px;">Buraya Kod<span style="font-size: 12px; line-height: 14px;"></span></pre>

Renklerinde oynama yaparak değiştirebilirsiniz boyutunuda   istediğiniz  gibi ayarlayabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.