-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sevgilileri balta ve satırla öldürdüler

ads
ads

Sarıyer Zekeriyaköy Gümüşdere Köyü’nde bir mandırada çalışan Türkmenistan uyruklu sevgililer, sabaha karşı ölü olarak bulundu. Türkmen sevgililerin vücutlarının çeşitli yerlerinde kesikler olduğu, balta ve satır ile öldürüldükleri belirlendi.


Olay sabah saat 08.00 sularında Sarıyer Zekeriyaköy’e bağlı Gümüşdere Köyü’nde bulunan Ergün Çelik’e ait mandırada meydana geldi. Edinilen habere göre Jandarma güçlerine bir bayan tarafından telefonla Türkmenistanlı eşin tartışma sonucu öldürüldüğü ihbarı yapıldı. İhbarın hemen ardından sabah saatlerinde mandıraya gelen mandıra sahibi Ergün Çelik, çalışanlardan Ramazan Babakov ve ismi öğrenilemeyen sevgilisinin cesedi ile karşılaştı... Devamı >>

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.