-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yalçın Küçük'ten ilginç sözler

ads
ads

Dünkü duruşmada Ergenekon davasının gizli tanıklarından ‘Deniz’ olduğu ortaya çıkan PKK’nın eski 2 numarası Şemdin Sakık, mahkemede ifade vermeye bugün de devam etti. Günün en ilginç sözlerini ise sanık Yalçın Küçük sarf etti. Küçük, 1995 yılında Öcalan’a yapılması planlanan suikastı devletin kendisine bildirdiğini, aldığı bu bilgiyi de çevresiyle paylaştığını söyledi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon Davası'nda tanık Şemdin Sakık, duruşma savcısı Mehmet Ali Pekgüzel'in soruları cevapladı. Teröristlerin eğitim düzeylerinin lise ve üniversite olduğunu söyleyen Sakık şunları anlattı: "Şimdi şu sorulmalı, 'Şiddet bu kadar eğitimli insanı nasıl bu yola götürüyor?' Şimdi halk arasında yine aynı üslupla konuşulmaya devam ediyorlar. Ama kimseler çıkıp bu şiddetin 50 bin eğitimli insanı götürdüğünü söylemiyor. Bunu kimse dile getirmiyor. Keşke bunu sorsalar. Öcalan'ın buna cevabı olmazdı. Haberin devamı için tıklayın >>


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.