-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » 7 kasım 2012 Google Pagerank Güncellemesi

ads
ads

7 Kasım 2012 Google Pagerank Güncellemesi Başladı!

rank
Bugun kasım ayı pagerank güncellemesi başlamış bulunmaktadır bir kaç gün sürmesi bekleniyor bazı sitelerin ranklarında azalma ve çoğalma gözlemlenmektedir. Bir kaç gün süreceği için sitelerinin değerlerinde herhangi bir değişiklik yoksa daha henüz tam olarak yansımamıstır yada değerleri aynı seviye kalmış olabilir

Bu güncellemede aslında beklediğimizi ibrahimfirat.net sitesi olarak tam olarak alamadık pr3 den pr4 e yükseldik hiç yoktan iyidir ama 5 olmasını bekliyorduk.

Herkese  bol pageranklı  günler..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.