-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kod Adı - Venüs filmi

ads
ads
Fragman

Kod Adı - Venüs filmi fragmanı ve tanıtımı:








Filmin Türü: Macera, Romantik, Yerli
IMDB Puanı: 6.0
Filmin Yönetmeni: 
Tamer Garip
Vizyon Tarihi: 
21 Aralık 2012
Filmin Oyuncu Kadrosu:
Cengiz Bozkurt , Serhat Harman , Johnny Lee Kemp


Kod Adı - Venüs filmi kısaca özeti:


Venus Kıbrıs. Kıbrıs Venüs. Bu film Kıbrıs'ın dile sözlerle ifade edilemeyen  acıklı hikayesinin gerçek hikayelerle konumlandırıldığı olaylar halkasını anlatıyor . Venüs ailesinin ortadan kayboluşuyla ilgili gerçeği bulmak için Kıbrıs'a geliyor. Kişisel bir olaymış gibi başlayan bu hikaye Kıbrıs'ın trajik ve gizli öyküsünü ortaya çıkarıyor. Fakat bu bölünmüş topraklarda Venüs kendisinin olmayan bir ülke için ne kadar uzağa gidebilir? Asıl soru bu. Başrollerini Jolie M, Cengiz Bozkurt, Jonny Lee-Kemp ve Serhat Harman’ın paylaştığı film 1940’lardan günümüze Kıbrıs’ta yaşananları aşk ve suç hikayeleri konu alıyor. iyi seyirler.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.