-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Uluslararası Teknoloji Gururumuz

ads
ads
Arçelik dünyanın en gelişmiş beyaz eşya teknolojisini geliştirebilen, uluslar arası alanda bir dünya devi haline gelmiş, dünyanın birçok ülkesinde ilk tercih edilen beyaz eşya markalarından birdir. Araştırma ve geliştirme alanında yaptığı büyük yatırımlar ve bu alana verilen yüksek önem sayesinde gelinen bu üst nokta da, Arçelik dünyanın en gelişmiş özelliklerine sahip beyaz eşya ürünlerini üretmektedir.

Üretilmekte olan her yeni seri beyaz eşya ürünlerinde tüketicilere sunulmakta olan yüksek standartlar ve ileri teknoloji, Daha az enerji harcaması yaparak üst seviye verim elde edilebilen ve çevreye daha fazla duyarlı olan akıllı cihazların tüm dünya ülkelerinin kullanıcılarına sunulmasını ve yaşam kalitelerinin artmasını sağlamaktadır.

Arçelik’ in bu yüksek standart ve ilkelerinin başarılı bir temsilcisi olarak, satış sonrası hizmetler kapsamında yirmi yıldır İstanbul genelindeki şubelerimiz ile sürdürdüğümüz Arçelik beyaz eşya ürünleri teknik servis bakım ve onarım hizmetlerimizi, üstün bir performansla tüketicilerimize sunmaktayız.

Uzun sektör tecrübesi ve sürekli yenilenmekte olan teknoloji ve dünyamızın tüm gelişmelerinin harmanlandığı yenilikçi ve hizmet anlayışımızla İstanbul sakinlerinin yaşam standartların katkı sağlamaya devam etmekteyiz.

Küçükyalı Arçelik Servisi, tüm prensip ve ilkelerimizin Küçükyalı ile civar bölgelerindeki uygulayıcısı olarak yüksek hizmet kalitesi ile Arçelik servisi hizmetlerini sunmaya devam etmektedir.
Uğurmumcu Arçelik Servisi, Bölgenin koşullarından kaynaklanmakta olan tüm özel sorunlara getirdiği özel çözümlerle yenilikçi ve yüksek standartlara sahip Arçelik servis hizmetlerini dünya standartlarının üzerinde bir kalite ile Uğurmumcu sakinlerine sunabilmektedir.
Kazasker Arçelik Servisi, Yoğun nüfuslu Kazasker bölgesine en hızlı ve en nitelikli Arçelik beyaz eşya ürünleri teknik servis bakım ve onarım hizmetlerini, en ekonomik koşullar altında sunabilmektedir.
Tüm şubelerimiz ile İstanbul sakinlerine sektörümüzde model alınmakta olan yüksek standartlara sahip bir hizmet yaklaşımı ile Arçelik beyaz eşya ürünleri teknik servis bakım ve onarım hizmetleri sunmayı sürdürmekteyiz.
Tüm onarım işlemlerini bir yıl için özel olarak sigortalayarak garanti kapsamına almakta olan kuruluşumuz, yirmi dört saat kesintisiz olarak İstanbul geneline hizmet sağlayabilmektedir. Çağrı merkezimize bırakacağınız hizmet talepleriniz, mobil teknik servis ünitelerimiz tarafından en kısa süreler içerisinde cevaplanabilmekte ve çoğunlukla yerinde müdahale yöntemleri ile sorun ortadan kaldırılabilmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.