-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kaç Kez Okundu - Kaç Ziyaretçi Görüntüledi Eklentisi

ads
ads
blogger

Blogger yazım kaç defa okundu  video kaç kez izlendi zkaç kişi ziyaret etti sayfayı Kaç kez okundu  eklentisi 

Bu yazımda webmaster blogger kullanıcılarının en çok ihtiyaçlarından olan yazılarının konularının veya videolarıınn kaç kez okundu yada izlendi olarak bilmesini isteyeceği süper bir eklenti  her yerde bulamayacağınız bulsanızda gerçek  anlamda  net bilgi ve bozulmayan tekil hit   sayısını tam olarak alamayacağınız  tarzda eklentiler bulabilirsiniz ama  tanıttığım kaç kez okundu eklentisi senelerden beri kullandığım bir eklenti ve  hiç bir  zaman aksaklık yada hata almadığım nadide sayaçlardan birisi ve   artık yararlı olacağımı düşündüğüm için paylaşmayı uygun gördüm.
Eklentinin kurulumunu bir kaç adımda gerçekleştirebilirsiniz
Aşağıda vereceğim kod blogger temalarında  birden fazla olduğu için Ctrl + F  yardımı ile arattğınızda kodların içinde  ilk çıkanın altına yerleştiriniz ve   ve bakınız sayaç çalışır haldemi eğer ki olmadıysa    
<data:post.body/>  kodundan  4 yada 5 tane olduğu için  teker teker deneyiniz ama genelde ilk etapta oluyor   çoğu temada  sorunsuz bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz Kumanda paneline giriş yapın + sol tarafta şablon sekmesine tıklayın HTML'yi düzenle sekmesinden Widget şablonlarını genişlet'i işaretledikten sonra  Ctrl + F yardımı ile  <data:post.body/> Kodunu aratıp bulunuz ve  hemen bir satır altına aşağıdaki kodu ekleyiniz. Eklemeniz gereken kod:


 


Ve kaydetip çıkın...  Kolay gelsin...

Not: Artık bu kod çalışmıyor...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. admin kod ölü çalışmıyor. sayı yerine counter diyiyor.. bloguna artık biraz özen göstermelisin.. güzel bi blogun var değerlendirmelisin ;)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.