-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Sihirli Oyuncaklar ( The Nutcracker In 3d ) filmi

ads
ads
Fragman

Sihirli Oyuncaklar ( The Nutcracker In 3d ) filmi fragmanı ve tanıtımı



Filmin Türü:  Macera / Aile / Fantastik / 3D
IMDB Puanı:  6.1
Filmin Yönetmeni:  Andrey Konchalovsky
Vizyon Tarihi:  30 Aralık 2011
Filmin Oyuncu Kadrosu: Elle Fanning, John Turturro, Nathan Lane, Frances de la Tour, Shirley Henderson, Richard E. Grant, Aaron Michael Drozin, Alan Cox, Charlie Rowe, Hugh Sachs, Jonathan Coyne, Peter Elliott

Filmin Kısaca özet:

9 yaşındaki mary  çok ihtişamlı bir evde   hayatını sürdüren diğer çocuklardan farklı iyi bir ailede yaşamını sürdüren  fazlası ile oyuncağın sahibi olan  ufak bir kız çocuğudur. Bir erkek kardeşi  vardır adı max fakat  bir kardeşi olmasına karşın gene de  kendini çok yalnız hissetmektedir. Çok iyi olan ailesi  isteklerini  tam olarak anlayamaz. Arkadaşlarına ayrı bir düşkünlü olan mart  bir noel gecesinde Albert  ağaçtan yapılma bir çeviz döveceği armağan eder.  devamında macera başlar.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.