-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Facebook Yorum Kutusu Ekleyin ( Blogger )

ads
ads
blogspot
Ziyaretçierlerinizin  daha çok yorum yapmasını sağlamak için  blogger yorum kutusunu  değiştirelim  blogger'in yorumlama biçimi  bilmeyenler için çok zor gibi  gözüküyor ve kolay kolayda  yorum  yapamıyor insanlar  kolay  olması gerekirken baya bir zor durumda olduğunu düşünüyorum bu yüzden  webmaster'ler  ziyaretçilere  her  zaman   kolay yolları  tercih etmeleri için uygun ortamları oluşturmalıdırlar bunun için  yorum bölümünü  Facebook yorum kutusu ile değiştireceğiz..


Facebook yorum kutusu eklemenin faydalarına gelince:


Herhangi yazdığınız konularınıza  daha çok yorumlar yazılacak    basit ve kolay olduğu için   çünkü normal yorum kutularında email e posta website vs gibi bilgiler istediğinden ziyaretçi bu bilgileri  girmeye erindiğinden insanlar yorum yazacakları  varsa bile vazgeçebiliyorlardı. İkinci olarak  her yorum yapanların  Facebook ana sayfalarında sizin sitenizin linki paylaşılıyor hem    backlink elde etmiş oluyorsunuz hemde Sitenizin reklamı yapılmış ve  ziyaretçileriniz çoğalmış oluyor.


Yorum kutusunu eklemeye geçelim    karışık  gibi gözükebilir  fakat   anlattığım gibi harfi harfine  uygularsanız sorunsuz eklentinizi kurmuş olacaksınız.


Şu 
https://developers.facebook.com/apps adrese  gidin ve yeni bir uygulama oluşturun.  Uygulamanızı oluşturdukdan sonra  blogger   yönetici panelinize  gelin ve aşağıdaki kodu bulun..

<head>


Yukarıdaki kodun  bi alt kısmına ağağıdaki kodu ekleyin.


<meta content='ID NUMARASI' property='fb:app_id'/> ( ID numarası  facebook'ta yeni bir uygulama oluştururken ekranda çıkan numaranızdır. )


Devamında  aşağıdaki kodlardan herhangi birini bulunuz..


<div class='post-footer-line post-footer-line-3'>


Yukarıdaki kodu bulamazsanız aşağıdakini aratın bulun.


<data:post.body/> ( bu kod  her temada mevcuttur. )


Bulduğunuz  kodun  bi  altında  aşağıdaki kodu ekleyin.





Son aşamaya geldik son olarak bulacağınız kod aşağıda.

<html

Yukarıdaki kodun hemen yanına  aşağıdaki kodu ekleyiniz.


xmlns:fb="https://www.facebook.com/2008/fbml"

Örnek: <html  xmlns:fb="https://www.facebook.com/2008/fbml"


Yapmanız  gerekenler bunlardan ibaret biraz uzun gibi gözüksede   3 4 dakikada halledilecek bir  eklenti   her şeyi eksiksiz  yaptıysanız sorunsuz yorum kutusu işlevini gösterecektir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.