-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Konsept Yazılım Web Tasarım Ve Programlama

ads
ads

Yazılım sektöründe uzmanlaşmış genç ve dinamik bir kadro ile kurulan Konsept Yazılım™, sektör ihtiyaçlarına yönelik yazılım geliştirerek, en doğru çözümü en kısa sürede vermeyi hedeflemektedir. Ayrıca teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek kaliteli hizmet sunmayı amaç edinmiştir.

Her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli ürün politikasıyla Konsept Yazılım hizmetinizde. Konsept Yazılım olarak siz değerli müşterilerimizle daha iyi iletişime geçebilmek için web sitemizi oluşturduk. Web sitemiz üzerinden bizle temasa geçebilir, denemek için ürün talep edebilir, firmamız ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bize iletebilirsiniz.

Uzun yıllar farklı ticari alanlarda faaliyet gösteren firmamız, Veteriner sektörü yazılımları üretmek üzere Konsept Yazılım olarak faaliyetine başladı. Uzun yıllardır Değişik sektörlerde iş tecrübesi ve çözüm ortakları ile kısa sürede inanılmaz büyüyerek tüm Türkiye’ye yayıldı. Şuan sektöründe önde gelen firmalarından biridir. Bu uzun serüvenimizde yanımızda olduğunuz ve bize güvendiğiniz için sonsuz teşekkürler.

Konsept Yazılım, Bilişim Teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerine en son teknolojileri kullanarak tasarımdan kuruluşa kadar bütün çözümler sunmak, deneyimli ve uzman kadrosu ile sektöre dinamizm kazandırarak en üst seviyede müşteri memnuniyetine ulaşmayı amaçlamaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.