-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Johnny English'in Dönüşü ( Johnny English Reborn ) filmi

ads
ads


Johnny English'in Dönüşü ( Johnny English Reborn ) filmi fragmanı ve tanıtımı


Filmin Türü: komedi, macera,
IMDB Puanı: 6.8
Filmin Yönetmeni: Oliver Parker
Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2011
Filmin Oyuncu Kadrosu: Pierce Brosnan, Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Gillian Anderson, Dominic West, Mark Ivanir, Richard Schiff, Burn Gorman, Josephine De La Baume, Togo ıgawa, Ben Miller, Christina Chong, Seelan Gunaseelan, Philip Harvey, Chris Mansfield, Ian Shaw, Mandi Sidhu, Tim Mcinnerny, Daniel Kaluuya

Film kısaca özeti:

İngiliz komedi ustası Rowan Atkinson yine filmin başrolünde izleyiciyi kırıp geçiriyor  filmin yönetmen tahtraında  oturan ise oyuncu ve yönetmen Oliver Parker oturuyor. Atkinson'a eşlik eden oyuncu kadrosu ise MI7 yöneticisi Pamela Thornton olarak izlediğimiz X-files Scully'si Gillian Anderson, Thw Wire televizyon dizisiyle hatırı sayılır hayran kitlesi edinen Dominic West, İngilizlerin gelecek vaad eden muhteşem yıldızı Rosamund Pike ve eski CIA Ajanı Fisher rolünde izlediğimiz Richard Schiff gibi isimlerden oluşuyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.