-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Skype'ta oturumunuzun süresi doldu sorunu

ads
ads
Skype mecburiyetten geçmek zorundayız  ve  bir çoğumuz ister istemez geçti  fakat beraberinde bir çok hatalarla bize sunulmuş olan bu yazılım hiç mi hiç hoş değil tam tersi  bıkkınlık veren karma karışık insanı   kendinden soğutan  durumdur.

Skype'de oturum açarken    % 90 kişinin karşılaştığı hatalardan biride oturumunuzun süresi doldu iletiyle karşılaşmaktır bunun çözümü oldukça basit o ibareyi gördükten sonra tekrar  msn yada skype adresinizi yazdıktan sonra login olunca  giriş sağlanıyor 2. bir denemede sorunsuz  adresinize girebiliyorsunuz. Herkse Skype'siz günler..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. ne şimdi bu sorunun çözülmüşü mü bunu zaten herkes keşfetmiştir :S google da çare arayan girin yeter ki bloguna pr hesabı,pes!

    ipek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sorunun çözümü sadece bu anlattığımdır. Çok basit bir çözüm olduğundan dolayımı google de arayıp da buraya geldiniz. Herkes keşfetmiş olsaydı bu kadar basitten daha basit sorunun çözümünü, siz google de arayarak buraya kadar gelemez diniz : ) demekki o herkes siz değilmissiniz. BU hatanın çözümü sadece ikinci kez tekrar login olmaktır. Zor bir çözüm mü? bekliyordunuz?

      Sil
  2. tekrar tekrar ayni hatayi veriyor napmaliyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizin sorununuz hakkında bir bilgim yok hocam kusura bakmayın

      Sil
  3. Çok basit bir çözüm olduğundan dolayımı google de arayıp da buraya geldiniz. Herkes keşfetmiş olsaydı bu kadar basitten daha basit sorunun çözümünü, siz google de arayarak buraya kadar gelemez diniz : ) demişsiniz ama ben de arkadasa katılıyorum.google da aramamın nedeni kalıcı bi çözüm bulabilecekmiyim diyeydi.sanırım arkadasta bunu anlatmaya calısıyordu.yoksa 2. kez girdiğimizde açıldıgını biliyoruz.bu şekilde sıkıcı oldugu için kalıcı çözüm arıyoruz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.