-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» »Unlabelled » Nokta Duşakabin

ads
ads
duş
Nokta Duşakabin istanbul izmir ankara izmir ve bursa illerinde hizmetinizde.

Türkiye’de 1 milyon haneye ulaşmayı hedefleyen Nokta Duşakabin Genel Müdürü Fatih Tiryaki, her Sipariş Öncesinde ücretsiz Keşif Yaptıklarını belirterek Müşterilerinin banyolarına uygun ölçülerde imalat yapabilen Tek perakendeci olduklarını söyledi.

Ürün Siparişlerinde Banka Havalesi Kredi kartı ile ödeme dışında kapıda ödeme gibi hizmetlerle on-line alışverişin kapsamını genişlettiklerinin altını çizen Tiryaki, ana hedeflerinin müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu söyledi. 2012 yılının son ayında toplam 5 bin ürün sevk etmeyi hedefleyen şirket, ekim ayında 25000 bin üzerinde ziyaretçi’nin geldiği, tekil ziyaretçi sayısının 825 kişiyi bulduğu bir platforma işaret ediyor.
Şirket Türkiye’deki toplam internet Üzerinden Duşakabin Siparişi Veren kullanıcılarının yüzde 25’inden fazlasına erişildiğinin bilgisini veriyor. Duşakabin,Duşteknesi,jakuzi ve Küvet gibi ürünleri pek çok çeşit ile dikkat çeken satış rakamlarına ulaştıklarını belirten Tiryaki, 2013 yılına ciddi büyüme hedefleri ile gireceklerini. bu ürünlerin Online Pazarlama yatırımların süreceğini belirtiyor.

Yeni işbirlikleri
Verilen bilgilere göre Mutlu Duş Ve Tuana Duş ile ekim ayında yapılan anlaşma,ile Firmanın Hizmetlerini Ankara Ve İzmir İle Genişlettip Nokta duşakabin’nin Ülke Çapında Duyulmasın’da Önemli Bir Gelişmede sağladı. Bu Genişlemeden dolayı Sadece Ekim ayında İstanbul,İzmir ve ankara’dan noktadusakabin.com sitesine 17000 tekil ziyaretçi Giriş Yaptı . Yapı Sektörü grubu içinde Duşakabin,duştenesi ve küvet Ürünlerinde e-ticaretinin Türkiye’deki payı yüzde 1’in altında. 5 yıl içerisinde bu rakamın yüzde 5 seviyelerine ulaşacağını öngören Nokta Duşakabin, bu alanda yatırımları sürdermeye hazırlanıyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.