-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» »Unlabelled » Sniper Silah Oyunları

ads
ads
oyun
Silah oyunlarında genellikle bir konu üzerinde durulmaz. Oyunların türleri ile doğru orantılı olarak birden fazla konu işlenir ve bu konuların ışığında yeni olaylar olması beklenir. Örneğin bir düşmanınızla çatışmaya girdiğinizde içerisinde hem silah, hem aksiyon, hem de macera ögelerini içerisinde barındırır. Bu yüzden bu oyunların değer kendi türlerine göre sıraya konulur. Örneğin güncel silah oyunlarındaki herhangi bir maceranın niteliklerini bildiğinizde o oyundaki genel ana fikri ve konuyu da kavramış sayılırsınız. Dünya üzerinde yaşayan insanlar silah oyunlarına ilgi duyduğunu ve genellikle bu ilginin erkeklerin hayal dünyasına bağlı olarak kaynaklandığını belirtmekte fayda var. Silah oyunlarında genel işlenen konu askeri sniper görevi almak değil, daha çok mücadele ve güç seçeneklerini bir arada toplamaktır. İnsanların görev niteliklerine göre belli sınıflara ayrılması da güç unsurunu yanında bulunduran ayrı bir etkendir. Zaten bir oyunun ortaya çıkış aşamasından bitiş aşamasına kadar geçen sürede ne kadar değişirse ve kendini geliştirirse insanlara o kadar faydalı olabilir. Bu yüzden insanların bir oyuna veya bir kahramana bağımlılık yaratacak düşüncelerden kaçınması ona zarar vermez. Aksine daha çok kendine bağlayarak toplum içerisinde saygın bir birey olma yolunda kendini geliştirme aşamalarına kadar getirir. Silah oyunlarında bugün itibari ile gelinen düzeye bakıldığında sadece bir bölüme veya kategoriye yoğunlaşmak bu oyunların genel amacı olarak belirlenmiştir. Ancak istisnai durumların olduğu da gözetilirse ne tür bir araştırma sonucu ortaya çıkacağı merak konusundan öteye geçememiştir. İnsanların da bu konuda düşünceleri silah oyunlarının gelişmesi ve Türk asker oyunlarının büyümesi yönünde olduğu için oyun üretici firmalar oyun severlerin görüşlerini dikkate almaktadır. Öyle ki bir insanın gelişiminde eğlenerek öğrenmek baz alındığı için silah oyunlarının etkisi büyüktür.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.