-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Pr Değerleri Yüksek Wiki Tanıtım Listesi

ads
ads
Mayıs 2013  Pagerank Güncellemesine  az bir  zaman kaldı  tahmini olarak güncelleme  Mayıs ayının ilk veya 2. haftası arasında yapılacak. Haliyle biraz daha  zaman varken   sitelerinizi tanıtabileceğiniz  listenin ve  önemlisi  kaliteli pagerank değerleri yüksek  siteler olması gerekiyor.  Bu listedeki  sitelerin  bir çoğu wiki  siteleri genelde nofollow olur ancak  nofollow link tam olarak etkisiz diyemeyiz   sonucunda her haliyle   nofollow linkinde etkisi vardır ve link linktir.



Proxy Listeleri

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.