-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ağustos 2012 - Google Pagerank Güncellemesi

ads
ads

Tahmini Pagerank Güncellemesi Ne Zaman Ağustos 2012

Ağustos ayına girdiğimiz bu gunlerde webmaster'lerin çoğunun tahmini pagerank güncellemesi yaklastığını umduğu şu günlerde ne zaman olacağına diar kesin bir şey söylemek elbette doğru olmaz fakat ağustosun ilk haftasından sonra tam 3 ayı doldurmuş oluyoruz kesin olarak bir tarih veremesekte kesine yakın bir tahmin yapmak yerinde olur yani bu ayın ilk yada 2. haftalarında kısmen bir pagerank güncellemesi olabilir..

pagerank  Gelecek Pagerank'ı Nasıl Öğrenirim ?

Gelecek pagerank değerinizi öğrenmek  için googlede bir  çok site bulabilirsiniz    ama    bu değerlerde  zaten tahminidir  % 70  yakın  tahminlerde bulunabiliyor  en azından  pr  güncellemesi olana kadar   gelecek pagerank'ınızı öğrenin  sitenize  gereken ilgiyi göstermeye devam edin  ne kadar kaliteli özgün içerikler ile donatırsanız sitenizi o kadar iyi yerlere gelirsiniz   pagerank  değerini yükseltmek eskisi gibi sadece backlink kasmakla olmuyor 2012 yılında google algoritmaları  o kadar değistiki anlatmak için bir kaç saatimi ayırmam lazım yani artık pr'nizin yükselmesi için  haketmek lazım.. 

Gelecek Pagerank Değerini Sorgulamak için Tıklayınız

Pagerank değeriniz değişmediyse..

Güncelleme olduğunda  pagerank  değerinizde  hiç bir   oynama olmadıysa  kötü anlamda  sıkıntı yapmanıza gereken yok  bir dahaki   güncellemeye kadar seo konusunda  bilgi edinin  harfi  harfine uygulayın    haddinden fazla  sitenize emek verin kopyala yapıstırma tarzı site  kurmaktan kacının  ve   en önemlisi  sabredin  emeğinizin karşılığını  yakın zamanda alacağınıza inanın ve hoşçakalın...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Pagerank güncellemelerin beklemek gerelksiz bence o kadar çokta önemli degil

    YanıtlaSil
  2. Pagerank güncellemeleri son dönemlerde beni pek tatmin etmedi. Zaten son iki güncelleme tarihi birbirine çok yakın. Hiçbir değişiklik olmamış tüm sitelerimde. PageRank'ın da artık pek etkisi kalmadı zaten bu da SEO açısından bilinen bir gerçek, artık öenmli olan TrustRank değeri, bence pagerank denildiğinde önemli olan sitenin ana domaini değil. www.siteadi.com/sayfaadi.html gibi adreslerin artık pagerank değerlerinin artırılması gerekiyor. Bu da tabiki ciddi SEO çalışmaları gerektiriyor.

    YanıtlaSil
  3. benim sitelerim etkilenmedi bu güncellemelerden...hayırlısı

    YanıtlaSil
  4. pagerank'inda degeri kalmadi artik google'a emek vermis ama karsilik bulamadim alternatif yandex den cok sey bekliyordum oda hayal kirikligi oldu.

    YanıtlaSil
  5. pagerank'ta henüz bir değişiklik göremedim. pr3 değeri ah bir 4 olsa ne güzel olurdu.

    YanıtlaSil
  6. PAgerank güncellemesi ne zaman belli olmuyor. Zaten google ayarı pek yok. www.mevlam.com sitem süper. PR 0 ama www.nealayim.com az yazı var PR2 sebep? Bilen yok.

    YanıtlaSil
  7. ARkadaşımın www.kocaelimiz.com sitesi var. Ama oda PRo. 50 sayfa yazı var. GOoogle yazı az demiş ona...

    YanıtlaSil
  8. ya hocam kusura bakmayın ama yorumlara bakıyorum pagerank'ın bir değeri yok denmiş. pagerank'ın önemi yok diyenler bana göre seo'dan anlamayanlar. pagerank değeri 0-1 olan sitelerin 1-2 anahtar kelimelik aramalarda domain faktörü yoksa 1. sırayı görmeleri rüya gibi bir şeydir. diyelim siteniz saglik.web.tr ve pagerankınız 0. sağlık başlıklı bir yazı yazdınız ve yazının url'si saglik.web.tr/saglik oldu. domain faktörü olmasına rağmen pr5 olan bir site sizi www.zıvırzıvır.com/hayatta-herseyin-basi-saglik gibi bir makale ile bile çok kolay geçebilir. saygılar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.