-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Seo Saçmalıkları

ads
ads
seo
Seo  saçmalıklar ve bu gerçekler  hakkında,   seo  uzmanı veya  seo'cuyum die     ortada   volta atan  adamlara inat  ben her  zaman yazacağım  bir gr zeka  kırıntısı ile  insanları  yanlış yerlere  yönlendiren   bir kaç kelimesine hareket eden  sitesini  iyi yere getirmek isteyen  insanları aydınlatmak  için elim kırılana kadar yazacağım ve durmayacağım..

Bilirsiniz ki dünyada her şey para olmuş ve  tahmin edebileceğiniz veya  edemeyeceğiniz her şey  para amaçlı yani  ticari olmuş bu karaktersizlik haliye   seo olayında da var...!!  Herkes bir  şeyin peşinde  üç beş gram  Allah ( c.c.)  bir  akıl vermiş ama  beş kuruş  etmez beyinlerini  ve  nimeti boş beleş  şerefsizliklerini belli etmek yada herkesin anlayamayacağı  şekilde  ticari anlamda kullanmak için ellerinden geleni yapmaya  ve yazmaya  devam edip insnaları ona inandırmayı malesef başarmışlardır. Benim amacım  bu basit düşüncelere ve  saçmalık  gibi gördüğüm gibi insanların  gerçek gördüğü  fikirlere muhalefet olarak yazmamı  hiç bir  zaman bırakmayacağım  yukarıda  dediğim   gibi   maddi  hiç bir amaç olmadan ancak manevi olarak faydalı  ve  iyi niyetli olarak, fakat biliyorum ki    kötü niyetli insanlar  her  zaman kazanan olur.  Bu insanlığın  aslında bir nevi kuralıdır gerçek  sahte gelir ve yalan insanları  kendine bağlar biz gerçeği anlattıkça yukarıda  belirttiğim  gibi isimsiz insanlar  her halükarda payını  + olarak  alıyor bunun önemi  yok bir kaç kişi  ve  Allah  bir kaç gram zeka kırıntısı vermişse o insana  ( bu yazımı okuyana  )  anlayacaktır.  Seo kategorimdeki   makalelerimi okumanızı  öneririm ancak her  zaman bir sinirle  yazarım  bu makaleleri bir kaç kelimem deki imla  hataları nokta virgülü  kafanıza  takıp da  Allah'ın verdiği  ufacık   zeka kırıntısını  onlarla  harcamayın önemli olan o nokta  virgül  değil, ne  demek istediğim kendinize  gelin..   Bir kaç  sivri   zekalı kendini gören insanların  fikirleriyle   senelerden beri seo  yapmayın ne olur..   Kimse istemiyor inanın sizin iyi bir siteniz olsun ve    yükseklere gelin, size soruyorum kim ister bunu sonuçta    her şey  internetteyken para da bunun  içindeyse siz sanıyormusunuz ki  insanlar parasını paylaşır veya en basitinde başarısını evet paylaşmaz insanlar paylaşmayı sevmez  az kesim hariç belki  şuan ben  paylaşmıyorum ancak ben sadece  sahtekar insanların  namussuzluklarını bir nevi ortaya çıkarmak ve o fikirlere değil benim dediklerime göre hareket etmenizi istiyorum. İstiyorum ki  ve biliyorum ki beni az insan anlayacak ve bana göre hareket ederek iyi yerlere gelecek bu yüzden sadece benim fikirlerime  saygı duyacak insanlar iyi yerlere geleceği için  fikrimi paylaşıyorum ve onların ekmeğine  yağ sürmüyorum ve sürdürmeyeceğiz bu    zamana kadar yeter bence..

Bir çok  makalemde link konusuna değindim  google'yi araştırın hep  aynı   sözler   hep aynı makaleler    ve kimse bir şey bilmiyor  sadece bir kişinin mantıklı gözüken   sözlerinin  türetilmiş çoğalmışlardır.   Ama  seo okuduklarınız  değil okuduklarınız sadece sizi seo  alanında en gerilere  götüren bo ş hayallerdir  ve siz geriye  giderken  o    kelimeleri üretenler bu   bir kaç  seo kurallarından yükseklere çıkanlar. Link verin arkadaşlar verebildiğiniz kadar sizden kaliteli sitelere link verin dofollow verin verin verebildiğiniz kadar ve kazanın  google size işte bu desin. Bencillik yapmayın, dikkat ettiniz mi çok büyük sitelerin  en basit linkleri bile dofollow değil mi? neden siz  bir  makalenizde ki linkleri nofollow yapıyorsunuz? başka söze  gerek  yok iyi seo'lar size.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. o kadar geçerli bir makale olmuş ki elinize yüreğinize sağlık adeta içimizden geçenleri dile yazıya döktürmüşsünüz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.