-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sesli Sohbet

ads
ads
İnternette hep alışıldık işler haricinde bazen kendimize eğlenceli konular arayışında olmuştur ve kendimizi yeni arkadaşlıklar yeni insanlar bulabileceğimiz umudu ile girdiğimiz sohbet sitelerinde bulmuşuzdur. Fakat kimi zaman kim ne kadar gerçekçi bizimle nasıl samimi ve bayanmı erkekmi gibi içimizi kurcalayan bir takım sorulara cevap aramıştırız.Ama artık günümüz teknolojisi ile herşeyin mümkün olduğu sanal alemde insanların ne derecede doğru ne derecede samimi olduğunun kanısına varmak için sesli ve kameralı güvenilir bir ortam sağlayan Sesli Chat isimli sitenin çatısı altında samimi arkadaşlık arayan kullanıcılar toplanıyor.

 Aklınıza takılan soru işaretlerinden kurtulmanın zamanı geldi. Sesli ve kameralı chat sistemini hayata geçiren sohbetzamani.com isimli site sayesinde artık karşınızdaki kişi bir bayanmı bir erkekmi gibi sorulara sesli ve kameralı Sesli Sohbet sayesinde cevap bulabiliyorsunuz.A'dan Z'ye kadar aradığınız herşey hakkında bilgiyi,dostlukların,arkadaşlıkların ve keyifli ortamların adresi olan Sohbet Zamanı sitesinde bulabilirsiniz. Sanal alemin en yeni ve güvenilir ortamını sağlamakta bulunan sistem her yaştan kullanıcı kitlesinin bilgi alışverişini sağlamakta olan bir internet hizmetidir.Bilgi birikimdir ve paylaşıldıkça güzeldir sloganı ile istikrarlı bir şekilde ilerleyen bu web sitesini ziyaret edip bu slogan ile yola çıkan ve sanal ortamda bu sloganı icraa edecek kimseleri bir araya getiren bu sistemi burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.