-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Windows 7 Kurulum Başlıyor Hatası ve Çözümü

ads
ads

Windows 7 Kurulum hatası

Windows 7  Kurulum Başlıyor Hatası Donma

Format atarken en çok alınan hatalardan biri   format cd'sini  işlevini yerine getirirken   kuruluma  geçildiği anda sabit kalması donması olarakda nitelenirilebilir ve   saatlerce beklersiniz  değişen bir şey olmaya bilir bu hatayı alan bir çok kişi var ve   yardımcı  olabilmek adına bu yazıyı ibrahimfirat.net ailesi olarak yazmayı uygun gördük.

Bir çok yolu deneyip örneğin; farklı imagelerden farklı  usb den vs   bir çok yöntemi deneyip de   format  başlarken takılı kalıyorsa çözüm için bir kaç bilgi paylaşacağım:


Bios'u default ayarlara getirin. Sonra DVD Boot ayarlayın.

Sorun tamamen hdD'den kaynaklıdır. Böyle sorunla karşılaşmış Bir Pckolikq olarak..

Yanınızda  bir adet Xp kurulum Cd'si bulundurun Sata destekli değilse biostan Ahcı'yı İde olarak ayarlayın

Xp ile kurulma  başlayın Disk bölümlendirme gelince Bölümleri silin Kurulumu tamamen kapatın

Biostan yaptığımız HDD Ayarını Tekrar Ahcı yapın

Ve sonrasında  win7 format cd'sini takarak kuruluma başlayın bir kaç dakika    gene bekletebilir bir kaç dakika bekletikten  sonra her şey yoluna girmiş olacak.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. alintidir diye yazin kardesim bari kendiniz bulmussunuz gibi gostermeyin.

    YanıtlaSil
  2. Bende de kalıyo olmuyo

    YanıtlaSil
  3. Bende ki laptop ta kaldı kafayı yiyeceğim ya içindeki dosyaları aktaramadım bile ağlayacak durumdayım :(

    YanıtlaSil
  4. Windows 7 bilgisayarım nedensizce dondu kaldı ve laptop enerji dugmesiyle uzun süre basılı tutarak kapatıp açmayı denedim ve benim bütün hatiralarimi son görüşüm olacağını bilemeden. Şimdi CD DVD oynaticim çalışmıyor ve USB yolu ile format atmaya kalkiyorum o aşamaya kadar güvenli ag modu olsun son gelişmiş ayarlar olsun her yolu denedim açılışta tıkanıp kalıyor. Ve Boot ayarlarından DVD CD bölümünü değil USB modülünü seçmeme rağmen neyaptiysam bir türlü format atamadım Windows dil seçeneklerinden sonraki aşamada Windows yükleniyor dediği anda saatlerce imleç dönüp kalıyor bana bu konu da bir Allah kulu yardım etsin kafayı yiyeceğim HDD diyorlar ama benim PC de boot bölümün de çoğu kısım yok ne yapmalıyım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.