-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » YET Çeviri ve Hizmetleri (www.yet.com.tr)

ads
ads

Günümüz dünyasında iletişim her anlamda çok önem kazanmıştır. Ülkelerin artık tek devlet gibi hareket edebilmesi için iyi bir iletişim sistemine yani bir birlerini iyi anlamalarına borçludur. Birçok ırkın ve kültürün aynı anda anlaşabilmesi içinde iyi bir tercüme ve çeviri organizasyonuna ihtiyaç vardır.
Tercüme büroları bu anlamda iletişim kurmayı sağlayan ajanslardır. Sadece ülkemizde birçok tercüme bürosu hizmetlerini uluslar arası düzeyde genişleterek bu iletişim sisteminde yer edinmektedir. Günümüzde YET Çeviri Ltd gibi kurumsallaşmış ve sadece ulusal değil uluslararası hizmetler sunan tercüme büroları, yazılı tercümenin yanında sözlü tercümesimultane çeviri ve simultanetercüme için gerekli olan simultane ekipmankiralama hizmetleri sağlayabilmektedir.
YET Çeviri, standart çeviri hizmetleri yelpazesini her müşteri ve çözüm ortağının ihtiyaçlarına bağlı olarak devamlı arttırmaktadır. Bu nedenle uzman kadrosunu sürekli olarak geliştirmekte ve bunun yanında günümüzün her geçen gün gelişen teknolojisini takip ederek uygulamalarını bu doğrultuda güncellemektedir.
Editörlüğün, yani tercümesi yapılan metinlerin kontrol edilmesi gerekliliğin her tercüme bürosu hizmetlerinde standart olması gerekliliğini savunan YET Çeviri, bu hizmetini standart sunarak, yaptığı tercümelerin kontrollerini uzman editörlere yaptırmakta ve bu standart hizmeti için ücret talep etmemektedir.
YET Çeviri Ltd tarafından yapılan tercümeler sadece alanlarında uzmanlaşmış ve deneyimli tercüman ve çevirmen kadrosu tarafından yapılmaktadır. Tercüme ve çeviriler için başlama, gidişat ve bitirme işlemleri, proje koordinatörleri tarafında her gün kontrol edilerek çevirilerin tam zamanında ve eksiksiz olunması sağlanmıştır. 
YET Çeviri, ülkemizi uluslararası düzeyde hizmetleri ile tanıtan çok kapsamlı bir tercüme bürosu olarak dünyanın önde gelen tercüme büroları ile işbirliği yapmakta ve bu sayede hem hizmetlerini yurtdışına ihraç etmekte hem de dil uzmanlarına uluslararası seviyede istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.
Popüler dillerde tercüme hizmetini serbest tercümanlar yerine tam zamanlı çalışan tercümanları ile sağlayarak YET Çeviri Ltd müşteri ve çözüm ortaklarına uygun fiyatlı kaliteli hizmet sunmayı garanti etmektedir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.