-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kaykay Oyunları

ads
ads
makakale

Eski yıllara yolculuk etmek ister misiniz? Milattan önce ki olayları sizler için bir araya getirerek süper bir oyun tasarlamayı başarabildik. Bu oyuna başlamak için Taş Devri Kaykayı butonuna tıklayarak oyuna başlayacaksınız. Zorlu doğa ile başa çıkmak için yapacağınız aletleri çok iyi ve özen ile hazırlayarak vahşi hayvanlar ile mücadele etmek için çok çalışmaya ihtiyaç duyacaksınız. Milattan önce yaşayan dinozor ve diğer dev canlılar ile mücadele ederken seçeceğiniz silahları çok dikkatli bir şekilde kullanarak bütün tehlikeleri ortadan kaldırıp yolunuza devam edeceksiniz. Düşmanlarınızdan kaçmak için ayağınızın altında bulunan kaykayı klavyenin (sağ, sol, yukarı, aşağı) tuşlarını kullanarak olay yerinden hızlı bir şekilde ilerleyerek herkesi anında geçmeye başlayacaksınız. Kaykayı çok dikkatli kullanıp devirmemek için dengede kalmaya özen göstereceksiniz. Yolda yaptığınız her hareket için değişik puanlar alarak en yüksek tırmanışınız için harekete geçeceksiniz. Ülkenin en zorlu yerlerine tırmanmak için enerjinizi en üst seviyeye taşıyıp yolun yarısından dönmemeye çalışacaksınız. Zirveye doğru tırmanışa geçtiğiniz an sürekli farklı olaylar ile karşılaşacaksınız. Bunların en önemlisi olan kaya parçalarını geçmek için çok atik olmanız gerekiyor. Yolun üstünde bulunan yeşil renkli ok işaretlerini takip ederek normal hızınızın iki katına çıkmasını sağlayacaksınız. Kaykay Oyunları oynarken kendinizi sürekli geliştirip doğaya meydan okuyarak yolunuza devam edeceksiniz. Geçmişten günümüze kadar gelen bu araçlar ile süper vakit geçirdikten sonra bir sonraki alanlardan biri olan Motor Yarışı oynamak için en iyi araçları seçmeniz gerekiyor. Aracınızın hızı ne kadar çoksa o kadar güzel hareketler yapabilir seyircileri bu konuda coşturabilirsiniz. Oyunda karşılaşacağınız parkurları önceden belirleyerek iyi bir gelişim içine girip sürekli rakiplerinizi geçmeyi amaçlayacaksınız. Oyunda bol şans ve iyi vakit geçirmeniz dileği ile…

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.