-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Samsung Galaxy Core

ads
ads
teknoloji

Samsung  Galaxy Core'nin Tanıtımı Yapıldı

Akıllı telefon üretiminde lider konumda olan samsung, yeni cihazı olan Galaxy Core'yi tanıttı.

Üst seviye üretimine  hız kesmeden devam eden, Android  orta seviyeli telefon üretemine tam gaz devam ediyor.  6 Mayıs 2013'de resmi olarak tanıtımı gerçekleşti. 

Galaxy Core Özellikleri

1.2 GHz hıza sahip,  çift çekirdekli işlemci  ve 1 GB RAM’den güç alarak orta seviye performans sağlıyor.  4.3-inç ebatında 480 x 800 piksel çözünürlüğe sahip.  TFT LCD ekrana yer verilmiştir. Cihazda 8 GB dahili hafıza bulunmaktadır.  microSD kart yardımıyla kolaylıkla çoğaltılabilme imkanı sunuyor. 5MP Çözünürlüğünde arka kamera ve VGA ön kameraya yer verilmiş model, 480p video kaydı ile  işlevsel oldukça kullanışlı bir cihaz.

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışan Galaxy Core, Wi-Fi, Bluetooth ve GPS veri transfer özelliklerini teknolojisinde  barındıran cihazda 1.800 mAh büyüklüğünde batarya bulunmaktadır. 124 gram ağırlığı ile kuş kadar hafif olan Samsung Galaxy Core 8.95 mm kalınlık ( incelik ) ile oldukça zarif olan cihaz.  Yazılım olarak TouchWiz Nature kullanıcı arayüzüne sahiptir.

Galaxy Core Ne  Zaman Satışa Sunulacak

Satışa  tam olarak ne  zaman sunulacağı, Türkiye pazarında   ne  zaman yer verileceği hakkında kesin bir tarih bilinmemektir. Ancak Haberlere göre ilk olarak Avrupa ve Asya olacağı verilen haberlere göre bilinmektedir.  Fiyat hakkında kesin bilgi yoktur. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.