-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sirius Pırlanta

ads
ads
makale

Türkiye'nin  en büyük  e - ticaret firmalarından olan Sirius Pırlanta müşteri memnuniyeti ile liderliğini uzun senelerden beri korumakta.  "Anneler Günü" dünyada her  sene  mayıs ayının   ikinci haftası kutlanıyor ve   bu özel  güne az bir  zaman kaldı.  İsterdik  yılda  sadece yılda bir kere değil  hayatımızın her anında  annelerimize hediyeler almak ve  onları mutlu etmek. Ancak yılda bir kere olmasına   rağmen, annelerimiz her  zaman baş tacımız  ve her  an onları   mutlu etmek için elimizden gelen sevgi bağını bir nebze olsun hediyeleşme ile gösterebiliriz. 

Teknolojinin  gelişmesiyle   artık her evde hemen hemen  internet bulunuyor. Bundan dolayı alış verişleri  çarşıda, mağazada, alışveriş merkezlerinden ziyade  internet üzerinden  yaparak ihtiyaçlarımızı  tek   tık ile karşılayabiliyoruz. Fakat  sanal ortam olduğundan insanların   güven konusunda  geri atma gibi durumları oluyor.  E - ticaret siteleri  internet ortamında yüzlerce, binlerce bulunmakta haliyle  güvenilir ortamlarda    alış veriş yapmak her bireyin isteğidir.  Bu noktada e - ticaret alanında   yıllardan beri   liderliğini koruyan  ve kalitesi ile  binlerce kişi  tarafından bilinen  e - ticaret mağazamız ile sizlere en iyi hizmeti vermek için, kalitesi ile karşınızda.

Anneler gününde, annelerimize  bir  öpücük yada  seni seviyorum kelimelerinin yanında  sevgimizi  ona verdiğimiz  değeri  göstermek  için hediyeleşme, hediye alma isteği  insanlığın genelinde vardır.  Magazamız bünyesinde  sevgili  Annelerimize alabileceğiniz bir çok ürünü bünyesinde barındırmaktadır.  Genel olarak pırlanta  üzerine olan  e - ticaret mağazamız da, beğeneceğiniz bir çok   ürün, takı, kolye,  tektaş yüzük, pırlanta küpe ve  her modeli bulmanız mümkün. Ayrıca  firmamız  pırlanta eğitimi olarak,   aldığınız ürünün bakımını ve detaylı bilgileri siz değerli müşterilerine vermektedir. 

7/24 canlı destek imkanı, notunuzu bıraktığınız  andan  itibaren  size   kısa bir zamanda ulaşma imkanı,   ürünü iade etme garantisi,  ücretsiz  olarak ürününüzü  teslim etme ve    bir çok hizmetleri bir arada size sunan  en iyi firma.

Sirius Pırlanta İletişim Bilgileri
Vezirhanı Cad. No:64 Kat:1
Çemberlitaş Eminönü/İstanbul
Telefonla Sipariş: 0212 527 77 99
http://www.siriuspirlanta.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.