-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Uçak Bileti Kampanyalarını Kaçırmayın

ads
ads
makale
    Uçak bileti kampanyalarını her havayolu firması farklı farklı tarihlerde  yaparak müşterinin ilgisini çekmeye çalışıyor.Yaz aylarına yaklaşıtğımız için uçak biletlerinde bir hareketlenme var.Çünkü insanlar tatile gitmek için havayolunu tercih ediyorlar.Tabiki ona görede uçak bileti bulmaya çalışıyorlar.Tatil yörelerinde oturan insanlar ise yazın uçak bileti fiyatlarından çok fazla şikayetçi oluyorlar.Çünkü yazın örneğin Antalya uçak bileti fiyatları kış fiyatlarına göre 2-3 kat daha artmaktadır.Tabi durum böyle olunca da orada normal yaşayan halkta bu durumdan olumsuz etkilenmektedir.

    Uçak bileti fiyatları belirli dönemlerde ucuzlamakla beraber belirli dönemlerde de artmaktadır.Özellikle uçak bileti fiyatları okul bitişleri , okul başlangıçları , uzun tatiller ve bayramlardan önce çok fazla artmaktadır.Çünkü o tarihlerde uçak bileti fiyatlarının havayolu firmaları taban fiyat olarak 100 tl ye çekerler.Ve en ucuz bilet 100 tl civarlarında olduğu için biletler tükendikçe , bu fiyat daha artar ve böylece bu dönemlerde uçak bileti fiyatları tavan yapar.

    Tabiki firmadan firmayada fark eder.Mesela daha konforlu ve üst sınıf olan uçakların fiyatları daha yüksek olurken , diğer uçakların fiyatları biraz daha norma fiyatlardadır.Tabiki birnin verdiği kaliteyi ve hizmeti diğeri sunamayabilir.Özellikle THY biletleri  diğerlerine göre çok daha pahalı olabilir.Çünkü Türk Hava Yolları bu konuda diğer havayollarına göre çok daha kaliteli ve gelişmiştir.Diğer havayollarına göre bir çok ek özellikler varıdr.Yolcusunu daha fazla rahat ettirmeye çalışır.Zaten dünya çapında olan bu firma artık Türkiye'de değil dünya genelindeki havayolu firmaları ile kapışmaktadır.

   Uçak biletini önecen almakta aslında herzaman için bir risktir.Çünkü önceden aldığımız biletler 2-3 ay sonrası ve ya çok daha sonraki zamanlar için olabiliyor.Zamanımız ne kadar da esnek olsa , ne kadarda işi olmayan bir insan olsak yani istediğmiz zaman biyere çıkıp gidebileceğimiz biri olsak , o zaman başımıza birşey iş gelip gelmeyeceğini ,hasta olmayacağımızı tahmin edemeyiz.Bu bir risktir çok küçük bir risktir belkide ama bu riski göze alarak biletimizi almalıyız, aksi takdirde çok yüksek ücretler ödemek zorunda kalırız.En kötü eğer biletimiz promosyonlu değilse değiştitiririz.


     Promosyonlu olmayan , normal uçak biletlerinde ise eğer biletimizi değiştirmek istiyorsak , diğer bilete göre para farkı öderiz ve bileti değiştirebiliriz.Eğer biletimizi ucuz almak istiyorsak,öncelikle uçuş tarihimizi önceden belirlemeliyiz ve ona göre biletimizi almalıyız.Atlasjet hava yollarında da gidiş-dönüş alındığı zaman bilet fiyatı daha da ucuzluyor.Eğer hava alanına indikten sonra oturduğumuz yer merkezde değilde , ilçedeyse ve ya yakın bir şehirdeyse ,Atlasjet hava yolu müşterileini kendi servisleriyle gidecekleri yere ücretsiz olarak götürüyor.Hava yolu firmalarının bu yaptıkları fırsatları gözönüne aldığımız zaman seyahat etmek için en uygun yol uçakla seyahat olarak görünüyor.Ucuz fiyatlarla rahat ve konforlu bir yolculuk için uçakla seyahat en mantıklı yol.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.