-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Çok Yorumlananlar Eklentisi

ads
ads
blogger

Blogger En Çok Yorum Alan Eklentisi

En Çok Yorumlananlar Gadgeti

Blogger için en   güzel eklentileri paylaşımlarımıza devam ediyoruz.  Bu eklentimiz, blogunuzda en çok yorum alan konularınızı  listeleyen sitenizin herhangi bir bölümüne ekleyebileceğiniz, gerekli eklentilerden bir tanesi.

Kodun içinde "ibrahimfirat.net" yazan bölüme kendi site adresinizi yazın ( değiştirin ) 
Tekrar kodun içinde bulunan &ShowHowMany=10 "10" yazan bölüme   sayfanızda ne kadar  çok yorum alan konuların listelenmesini isterseniz  sayıyı ona göre belirleyebilirsiniz.   Fakat ideal olan  bizim belirlediğimzi rakamdır.  fazlası da olabilir ancak görsel açıdan böylesi daha iyidir.

Kodu eklemeniz için;

Kumanda paneli + Yerleşim + Gadget ekle sekmesinden HTML Javascript ekle bölümüne tıklayarak aşağıdaki kodu  yapıştırın ve kayıt edin.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.