-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Gençlik Hapı

ads
ads
Sağlık

Son zamanların son trendi gençlik hapı oldu. Herkez bu hapı araştırıyor ve denemek için sabırsızlanıyor.


Sibiryalı bilim adamlarının uzun uğraşları sonucunda gerekli deneyler yaparak yaşlılık karşıtı ilacı bulduklarını bildirmişler. Bir tek ilk olarak klinik deneylerden geçmediklerini, ilk olarak kendi üzerlerinde deneyerek olumlu sonuçlar aldıklarını dile getirerek, bu hapa G5 adını vermişlerdir.

Bir rus haber ajanslarında yer alan habere göre, ilacı geliştiren şirketin müdürü Andrey Bekarev; ilacı ilk olarak kendilerinde denemelerinin sebebi, bilimadamlarının ilacın yan etkisi olmadığına emin olduklarından böyle bir karar verdiklerini dile getirmiş. Tabi ki bunu sağlıklı herhangi biri üzerinde denememişler. Kendi şirketlerinin bünyesinde çalışan tedavisi mümkün olmayan bir kişi üzerinde denediklerini ve ilaç kullanımından sonra tamamen iyileştiğini söylemiştir. Fakat önemli bir açıklama yapan Bakarev; tek kişiden alınan sonuçların kendilerine birşey kazandırmadığını, önce donörler üzerinde denenerek alınacak sonuçlara göre karar vereceklerini dile getirmiş.

Son olarak herkezin beklediği ne zaman piyasaya çıkacak sorusunun üzerine, üzücü cevabı vermiş. G5 adını vermiş oldukları bu hapı piyasaya sürmeyeceklerini dile getirmiştir. Neden olarak ise G 5 ilacının yaşamı uzatmayacağını ama yaşam kalitesini artırabileceğini dile getirmiş.

Yazar: srcncan

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.