-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Oğuz Berkay Fidan klibi İzlenme Rekoru Kırdı

ads
ads
Geçen sene O Ses Türkiye Yarışmacısı Oğuz Berkay Fidan, birinci olmuştu.  Galibiyetin ardından "Murat Boz" ile yaptığı düet "olmuyor" isminde şarkının klibi de  kısa  zamanda izlenme rekorları  kırmayı başardı.  Özellikle  radyolarda çok  istek alan ve ilgi gören şarkıların  arasında yer almaktadır.  Toplam olarak 6 milyon civarında  kişi tarafından izlenmiştir. Oğuz Berkay Fidan'ın şarkısı   şu zamanda bütün ulusal radyolarda  çalınan şarkılardan bir tanesidir.

O Ses Türkiye yarışmasında,   sesi  ile halk tarafından büyük ilgi gören Fidan, olmuyor adlı  klibi, yönetmenliğini yapan Nihat Odabaşı ile  İstanbul'un farklı mekanlarında gerçekleşmiştir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.