-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Samsung, Galaxy S4 Active

ads
ads
teknoloji


Samsung, Galaxy S4 Active Resmi Olarak Tanıtıldı.

Samsung Galaxy S4 modelin tanıtımının sonrasında, Londra'da 20 Haziran 2013 Perşembe günü bir etkinlik yapması beklenen Samsung, hemen hemen bütün yeni akıllı telefonlarını resmi olarak tanıttı. Samsung'un yeni akıllısı olan S4 Active resmi olarak tanıtıldı.

Galaxy S4'ün LTE serisi ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olacağı  tahmin edilirken, cihazda 5 inçlik Full HD ekran ve  eldivenle dokunmalara duyarlı, 1.9GHz saat hızında çalışabilen 4 çekirdekli işlemcisi ile , LTE, Android 4.2.2 işletim sistemi, 2600mAh bataryaya sahip özellikleri ile tanıtılmıştır.

Yeni Akıllıda kamera 8MP çözünürlüğe sahip. Cihazın  sağlamlığı  ise IP67 sertifikasından geliyor. Tozlara  karşı oldukça dayanıklı olduğu bilgilerin içindedir.  Cihaz 30 dakika suyun içinde  1m kadar işlem görebilme imkanı bünyesinde barındırmaktadır. Özel Active Mode ile suyun altında 1 metreye kadar kaliteli fotoğrafkar çekebilme imkanı sunuyor.  Bunun yanı  sıra  ses buttonu ayriyeten deklanşör olarak kullanılabilir.

Modelin dayanaklılık olarak, yeni tasarımda  biraz farklılıklar gözlemlenmektedir.
Orijinale nazaran modelde fiziksel menü tuşları yerini almış. Arka kasada  vidalanmış bir tasarım dikkati çekiyor.

20 haziran 2013'de gerçekleştirilecek olan etkinlikte yeni modelin daha detaylı özellikleri ve fiyatı konusunda bilgi sahibi olacaksınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.