-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Samsung Galaxy S4 Zoom

ads
ads
teknoloji

Samsung bugün gerçekleştirmiş olduğu açıklama  ile Galaxy S4 Zoom yeni akıllı telefonunun  tanıtımını gerçekleştirdi. Geçen sene Galaxy Camera modelinin tanıtımını yapan Samsung’un bu cihazı ile aynı zamanda  telefon ve  fotoğraf makinesi olarak kullanıma sundu. Hem telefon hemde fotopraf makinesi olarak kullanılıyor. Özellik yönünden orta segmentli olan yeni cihaz Galaxy S4 Zoom’un Galaxy Serisi telefonlarına nazaran biraz daha geniş  yapıda tasarlanmış  olması dikkatleri çekmektedir.. 4.3-inç büyüklüğünde ve 960 x 540 piksel çözünürlüğe sahip  Super AMOLED ekranı ile yeni model 1.5 GHz hızında çalışmaktadır. İşlemcisi çift çekirdekli, Exynos. Android 4.2.2 işletim sistemi ile bu model  1.5 GB RAM bellek bulunmaktadır.


teknoloji

16 MP çözünürlükte olan ve  arka kamera bulunan S4 Zoom genel  olarak 16:9 görüntü kalitesinde 12 MP video kaydı yapabilmektedir. 26 farklı kamera modu ile gelen akıllı fotoğraf çekimi ve video kaydı için kullanıcılarına oldukça  fazla  sayıda ince ayar özelliği sunuyor. Arka kısım kamerasının  yanı sıra 1.5 MP ön kamera bulunmaktadır. Bu modelde  microSD kart yuvasınada yer verilmiştir.

LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve NFC gibi teknoloji ile üretilmiş olan  Galaxy S4 Zoom, 2.330 mAh büyüklüğe sahip bir  batarya ile kullanıcısına geliyor. 20 Haziran’da Londra’da gerçekleşmesi beklenen Samsung konferansında  tutkunlarının kolaylıkla  inceleyebileceği bu telefonun şu sıralar hangi tarihte  satışa sunulacağı bilgisine yer verilmemiştir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.