-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » SBS Soru Ve Cevapları Açıklandı ( 2013 )

ads
ads
eğitim

2013 SBS soru ve cevapları açıklanmıştır.

ilköğretim 8. sınıf öğrencileri için yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) bitti. . SBS'nin  soru ve cevaplarına "http://www.meb.gov.tr"nin resmi sitesinden bilgilere erişebilirsiniz.  İlköğretim 8. sınıf öğrencileri için yapılan bu  sınavaa 1 milyon 127 bin 211  öğrenci ter döktü.


Sınava giren 1 milyon 127 bin 211 kişiye 100 soru  soruldu ve 120 dakika sürdü.. 2 bin 284 engelli öğrencilerin  de katıldığı 2013 SBS sınavında , bu öğrencilere engel durumlarına göre ek süre verildi.

Sınav anında kopya çeken öğrenciler  tespit edilirse, salondaki görevliler nazarında  sınavı iptal edilecektir.. Ayrıca sınavdan sonra cevap kağıtlarının değerlendirmesi yapılırken aynı salonda sınava giren ve aynı tür soru kitapçığını kullanan öğrenciler arasında ikili/toplu kopya taraması yapılacak. Tarama sonucunda kopya tespit edilen öğrencilerin ilgili testleri iptal edilecek.

Yerleştirme sonuçları 12 Temmuz'da  açıklanacaktır.

SBS sınavına giren öğrencilere sınav sonuç belgesi posta ile gönderilmeyecek. Sonuçlar, "http://www.meb.gov.tr" ile "http://oges.meb.gov.tr" adreslerinde olacak.

Etiketler: SBS, Sınav soruları, soru ve cevap, cevaplar,  soruları, SBS sınavı,  SBS sınav soruları ve cevapları, 2013 SBS, MEB, Seviye Belirleme Sınavı, Sorular Ne zaman açıklanacak, Cevaplar açıklandı 2013,

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.